BRIK fietsen

Brik fietsen zijn fietsen zonder ketting maar met een cardanasEen fiets van BRIK is een fiets zonder ketting. Een BRIK fiets heeft namelijk een cardanas, waardoor er nauwelijks onderhoud nodig is. BRIK fietsen zijn eenvoudig en door de directe overbrenging fietsen ze fantastisch. Ook heeft het cardanas frame een strak en opvallend ontwerp: kijk maar eens naar de bijzondere lijnen. Uiteraard heeft BRIK gekozen voor de beste materialen en onderdelen voor de productie van de cardan aandrijving en de rest van de fiets. Zo is een BRIK fiets met cardan een onverwoestbare fiets waar je écht jarenlang plezier aan beleeft. Een fiets van BRIK kun aanpassen aan je persoonlijke stijl en gebruikerseisen. Met accessoires, onderdelen en de keuze tussen verschillende kleuren wordt een BRIK echt van jóu.

 

Verschillende modellen

BRIK heeft verschillende fietsmodellen. Klassiek is de BRIK Sec met het stalen kruisframe en 3 versnellingen en de BRIK Brut met een lichter Aluminium frame. Koop je een BRIK Brut, dan kun je kiezen voor 3, 7 of 8 versnellingen. Beide modellen kun je verder persoonlijk samenstellen met de originele BRIK accessoires.

 

Zelf samenstellen: een BRIK wordt jouw BRIK

Als je een fiets van BRIK gaat kopen dan kun je hem zelf samenstellen. BRIK heeft verschillende mogelijkheden om jouw fiets zo functioneel mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld het aantal versnellingen kiezen en bepalen welk soort verlichting je wilt hebben.

Een fiets van Brik stel je zelf samen met de originele Brik fietsen accessoires

Maak een afspraak voor een adviesgesprek!  
 

Bekijk de fietsen van BRIK