Werkwijze

Jouw wensen centraal bij het kopen van een fiets 

Profile Roel Peerenboom werkwijze recensies

Wil je een fiets gaan kopen en zoek je daarbij goed advies? Onze werkwijze is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten. Jouw wensen zijn bepalend voor ons advies. Wij nemen de rol van adviseur aan; jij maakt uiteindelijk je eigen keuze. Klanttevredenheid staat voorop. Het personeel van Profile Roel Peerenboom doet altijd zijn best; Dat merk je in de winkel, maar ook daarbuiten. Wij zijn blij met onze klanten.

Lees de recensies van andere klanten  

 

Wij maken service tastbaar

Kom eens vrijblijvend praten en ervaar de service van fietsspecialist Profile Roel Peerenboom. Wij zijn een servicebedrijf: je mag altijd een gratis proefrit maken, we stellen jouw fiets helemaal af naar jouw wensen en we monteren bijgekochte accessoires zonder extra kosten. Maar onze service gaat nog verder: als klant van Profile Roel Peerenboom ontvang je bij aankoop van een nieuwe fiets onze Profile servicepas. Deze servicepas geeft recht op veel voordeel.

Bekijk de voordelen van onze servicepas  

 

Advies over de maat van je fiets

Het is belangrijk dat je een fiets koopt met de juiste framemaat. Een verkeerde maat heeft blessures en minder fietsplezier tot gevolg. Bij Profile Roel Peerenboom zien we het als een uitdaging om jouw perfect op je fiets te laten zitten. Vaak combineren we onze ervaring met een fietsmeting en jouw persoonlijke wensen. Een fiets met het juiste frame en een goede afstelling rijdt gewoon beter!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek