Santos Race Lite met Rohloff-naaf en ketting

Santos Race Lite
€4.099,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is mogelijk om dit product te reserveren.

Indien het een fiets betreft, nemen wij contact met u op om de juiste maten door te nemen voor wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Fietsen die worden aangeboden met een korting worden geleverd met garantie maar zonder service. Meer over de leveringsvoorwaardes leest u onder de knop "Service -> Algemene voorwaarden"
Reserveer direct

Reserveren

Merk Santos
Versnellingen 14


Beschrijving


De Santos Race Lite is dé fiets voor wie snel op zijn werk wil zijn! Ook is hij ideaal wanneer je het hele jaar wil fietsen met het gevoel van een racefiets. De fiets heeft een stijf frame en smalle banden; erg snel dus. Deze fiets is uitgevoerd met een praktisch onderhoudsvrije Rohloff 14 versnellingsnaaf. Het frame van de Santos Race Light is licht en mooi afgewerkt. Het is het lichtst beschikbare  frame van Santos. De prijs van een Santos is afhankelijk van de gekozen configuratie. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Er is al een Santos Race Light  met Rohloff-naaf en ketting v.a. €4099,-

SANTOS CONFIGURATOR