Santos Trekking Light Special met 2x10 derailleur

Santos Trekking Light
€2.499,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is mogelijk om dit product te reserveren.

Indien het een fiets betreft, nemen wij contact met u op om de juiste maten door te nemen voor wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Fietsen die worden aangeboden met een korting worden geleverd met garantie maar zonder service. Meer over de leveringsvoorwaardes leest u onder de knop "Service -> Algemene voorwaarden"
Reserveer direct

Reserveren

Merk Santos
Versnellingen 20 versnellingen derailleur


Beschrijving


De Santos Trekking Light is de lichte toerfiets van Santos. Super stijf en lichtgewicht frame met normale tot smalle bandjes. Het is ook mogelijk om de Santos Trekkinglite uit te voeren met een normale bagagedrager. Uitgevoerd met een 2x10 derailleur heb je een lichte fiets voor een aantrekkelijke prijs. Het frame van de Santos Trekking Light is licht en mooi afgewerkt. Het is het lichtst beschikbare  frame van Santos. Deze fiets is kant-en-klaar samengesteld in een samenhangende configuratie. Hierdoor koop je een goede fiets die snel leverbaar is. De Santos Trekking Light  Special met derailleur kost €2.499,-