Santos Travel Light met Pinion-versnellingssysteem en riemaandrijving

Santos Travel Light
€4.999,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is mogelijk om dit product te reserveren.

Indien het een fiets betreft, nemen wij contact met u op om de juiste maten door te nemen voor wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Fietsen die worden aangeboden met een korting worden geleverd met garantie maar zonder service. Meer over de leveringsvoorwaardes leest u onder de knop "Service -> Algemene voorwaarden"
Reserveer direct

Reserveren

Merk Santos
Versnellingen 18 versnellingen derailleur


Beschrijving


De Santos Travel Light is de lichte vakantiefiets van Santos. Super stijf en lichtgewicht frame met normale tot brede banden. Uitgevoerd met een Pinion 18 versnellingssysteem en een riemaandrijving is deze fiets praktisch onderhoudsvrij. Het frame van de Santos Travel Light is licht en mooi afgewerkt. Het is het lichtst beschikbare  frame van Santos. Deze fiets is ook als elektrische fiets te verkrijgen, of later naar elektrisch om te zetten.De prijs van een Santos is afhankelijk van de gekozen configuratie. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Er is al een Santos Travel Light met Pinion-versnellingssysteem en riemaandrijving v.a. €4.999,-


SANTOS CONFIGURATOR