Santos 4.29 met 2x10 derailleur

4.29
€2.599,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is mogelijk om dit product te reserveren.

Indien het een fiets betreft, nemen wij contact met u op om de juiste maten door te nemen voor wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Fietsen die worden aangeboden met een korting worden geleverd met garantie maar zonder service. Meer over de leveringsvoorwaardes leest u onder de knop "Service -> Algemene voorwaarden"
Reserveer direct

Reserveren

Merk Santos
Versnellingen 20 versnellingen derailleur


Beschrijving


Een Santos 4.29 mountainbike is niet te breken! Het ontwerp maakt de fiets stevig, comfortabel en onderhoudsarm. Met de juiste onderdelen kun je hem zelfs als vakantiefiets gebruiken. Uitgevoerd met een 2x10 derailleur heb je een lichte fiets voor een aantrekkelijke prijs. Deze fiets is te verkrijgen met robuuste HS33 firmtech remmen (v.a. €2.699) , maar goedkopere schijfremmen zijn ook mogelijk. Het frame van de S.U.B. is licht en mooi afgewerkt. Afgewerkt met de juiste onderdelen, kun je deze fiets helemaal aanpassen naar jouw wensen. Deze fiets is ook als elektrische fiets te verkrijgen, of later naar elektrisch om te zetten.De prijs van een Santos is afhankelijk van de gekozen configuratie. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Er is al een Santos 4.29 met 2x10 derailleur v.a. €2.599,-


  SANTOS CONFIGURATOR