Santos Double Travel met Rohloff-naaf en ketting

Double Travel
€4.399,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is mogelijk om dit product te reserveren.

Indien het een fiets betreft, nemen wij contact met u op om de juiste maten door te nemen voor wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Fietsen die worden aangeboden met een korting worden geleverd met garantie maar zonder service. Meer over de leveringsvoorwaardes leest u onder de knop "Service -> Algemene voorwaarden"
Reserveer direct

Reserveren

Merk Santos
Versnellingen 14


Beschrijving


Op de Santos Double Travel hoef je nooit alleen te rijden! Deze tandem is de ideale manier om samen op vakantie te gaan, en rijdt bovendien heel stabiel en comfortabel.  Deze fiets is uitgevoerd met een praktisch onderhoudsvrije Rohloff 14 versnellingsnaaf. Deze fiets is te verkrijgen met schijfremmen (v.a. €4.649,-), maar goedkopere HS33 remmen zijn ook mogelijk. Het frame van de Santos Double Travel is licht en mooi afgewerkt. Afgewerkt met de juiste onderdelen, kun je deze fiets helemaal aanpassen naar jouw wensen. De prijs van een Santos is afhankelijk van de gekozen configuratie. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Er is al een Santos Double Travel met Rholoff-naaf en ketting v.a. €4.399,-  SANTOS CONFIGURATOR