Santos Travel Light met Rohloff-naaf en ketting

Santos Travel Light
€3.899,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is mogelijk om dit product te reserveren.

Indien het een fiets betreft, nemen wij contact met u op om de juiste maten door te nemen voor wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Fietsen die worden aangeboden met een korting worden geleverd met garantie maar zonder service. Meer over de leveringsvoorwaardes leest u onder de knop "Service -> Algemene voorwaarden"
Reserveer direct

Reserveren

Merk Santos
Versnellingen 14


Beschrijving


De Santos Travel Light  is de lichte vakantiefiets van Santos. Super stijf en lichtgewicht frame met normale tot brede banden. Deze fiets is uitgevoerd met een praktisch onderhoudsvrije Rohloff 14 versnellingsnaaf. Het frame van de Santos Trave Light is licht en mooi afgewerkt. Het is het lichtst beschikbare  frame van Santos. Deze fiets is ook als elektrische fiets te verkrijgen, of later naar elektrisch om te zetten. De prijs van een Santos is afhankelijk van de gekozen configuratie. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Er is al een Santos Travel Light met Rohloff-naaf en ketting v.a. €3.899,-

SANTOS CONFIGURATOR