Santos Travelmaster 2.8 met Rholoff-naaf en riemaandrijving

Santos TM2.8
€3.675,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is mogelijk om dit product te reserveren.

Indien het een fiets betreft, nemen wij contact met u op om de juiste maten door te nemen voor wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Fietsen die worden aangeboden met een korting worden geleverd met garantie maar zonder service. Meer over de leveringsvoorwaardes leest u onder de knop "Service -> Algemene voorwaarden"
Reserveer direct

Reserveren

Merk Santos
Versnellingen 14


Beschrijving


De Santos Travelmaster 2.8 is dé vakantiefiets bij uitstek. Uitgevoerd met een Rohloff 14 versnellingsnaaf en een riemaandrijving is deze fiets praktisch onderhoudsvrij. Het frame van de Santos Travelmaster is ontworpen om functioneel te zijn, het is het sterkste vakantiefiets-frame van Santos. Deze fiets is ook als elektrische fiets te verkrijgen, of later naar elektrisch om te zetten. De prijs van een Santos is afhankelijk van de gekozen configuratie. De aangegeven prijs is dan ook een indicatieve. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Er is al een Santos Travelmaster 2.8 met rohloff-naaf en riemaandrijving v.a. €3675,-.

SANTOS CONFIGURATOR