Santos 4.29 mountainbike

De Santos 4.29 is ontworpen om onbezorgt over de mooiste tracks te fietsen. Door het superstijve frame breng je je kracht efficiënt over en stuurt hij lekker direct. De 4.29 mountainbike kun je op heel veel verschillende manieren laten bouwen. Natuurlijk kun je daarbij kiezen voor bekende derailleursystemen. Kies je echter voor een Rohloff versnellingsnaaf, dan kun je zonder zorgen de modder in. Met een riemaandrijving wordt je fiets bijna onderhoudsvrij.

Ook voor de fietsvakantie

 Het frame van de Santos 4.29 is sterk en daarom kun  je hem ook samenstellen met bagagedragers en spatborden. Zo kun je met de 4.29 op fietsvakantie en hoef je dus geen apparte vakantiefiets te kopen. Dat is nog eens handig!

Eigen ervaring

Zelf rijd ik op een Santos 4.29 met Rohloff-Riem, Magura velgremmen en een vaste carbon voorvork. Een heerlijke snelle fiets die perfect geschikt is voor de Nederlandse omstandigheden. De combinatie van deze onderdelen zorgt ervoor dat ik de fiets alleen hoef schoon te maken om het cosmetische aspect. Technisch loopt alles altijd als een zonnetje. Nooit een vieze ketting, nooit schurende remmen, nooit een technisch probleem. Heerlijk, fietsen zonder zorgen.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek!