SQ-Lab fietszadels

Wij gaan zadelpijn voor je oplossen! Zadelpijn voorkomen is beter dan genezen. Door de jaren heen zijn er vele zadelfabrikanten geweest die meenden dé oplossing te hebben. De meest toegepaste techniek was daarbij een gat middenin het zadel. Het moet gezegd: doorgaans verminderen de klachten met deze oplossing wel, maar de pijn wordt niet volledig weggenomen. 

De zadels van SQ-Lab® hebben geen gat, maar een bovenzijde met diverse niveau's. Hierdoor zit je op je zitbotten en wordt de druk op de weke delen weggenomen. Omdat de breedte van een zadel erg belangrijk is wordt ieder zadel met een persoonlijke meting geadviseerd.
 
Klant ervaring: Na met het zadel diverse ritjes gemaakt te hebben op zowel de mountainbike als de racefiets blijkt dat het stapzadelconcept inderdaad waarmaakt wat het belooft: ik heb geen tinteling of anderzijds ongemakkelijk gevoel meer in de “weke delen”. Ook niet na een flinke tocht van 3,5 uur. 


Wij werken sinds 2013 met SQ-Lab® zadels. Voordat we de zadels hebben opgenomen in onze collectie, hebben we eerst veel onderzoek gedaan. Bijvoorbeeld door middel van reviews op internet, ervaringen van collega's, en klanten die er al ervaring mee hadden. Sceptisch als we waren hebben we zelfs klanten naar de concurrent gestuurd om deze zadels te proberen. De ervaringen waren unaniem: met een SQ-Lab zadel los je de problemen op! 

Neem contact op voor een zadelmeting of koop online.


 

Pijn in je handen?

Met Ergon handvatten kun je problemen met je handen en polsen verhelpen!
 

Lees meer over Ergon handvatten